Aikuinen&lapsi: Veistos ja kulho 6.8 klo 17-19
UUSI

Aikuinen&lapsi: Veistos ja kulho 6.8 klo 17-19

80,00 €
sis. ALV
Kurssilla on vielä tilaa / Tuotetta on varastossa

Kuvaus

Aikuinen & lapsi-kurssi

HUOM! Ostaessasi yhden (1) tuotteen verkkokaupasta se tarkoittaa sitä että yksi (1) lapsi (5-11v) ja yksi (1) aikuinen osallistuu kurssiin!


Mitä?

Tule mukaan ainutlaatuiselle 2 tunnin keramiikkaseikkailulle, jossa pääset luomaan oman kulhosi nipistelytekniikalla sekä pienen veistoksen käyttäen makkara- ja sekatekniikkaa! Voit myös koristella luomuksesi engobeilla eli värillisillä savilietteillä.


Aikuinen&lapsi-kurssi tarjoaa mahdollisuuden yhteiseen luovaan puuhaan ja hauskanpitoon savitöiden parissa!


Kurssin hintaan sisältyy alv 24%, ohjeistus, 2-5 valmiita keramiikkaesinettä osallistujaa kohden, engobet, poltot ja lasituksen valkoisella, mustalla tai läpinäkyvällä lasitteella. Veistokset voi myös halutessaan jättää ilman lasitetta.


Missä?

LoviSavi-pajalla osoitteessa Aleksanterinkatu 8, Loviisa. Käynti kadun puolelta. (Ilmainen pysäköinti Aleksanterinkadulla ja torilla parkkikiekolla)


Kuka toimii opettajana?

Nimeni on Janine Bergström ja teen rakkaudella käsintehtyä ja ainutlaatuista keramiikkaa. Koulutukseltani olen keramiikka-artesaani mutta myös kuva-artesaani sekä lähihoitaja.


Vuosina 2022-2024 olen pitänyt keramiikkakursseja päiväkodeissa, esikouluissa sekä kouluissa yhteistyössä Loviisan kaupungin ja Skapa-projektin kanssa. Olen myös toiminut keramiikkaopettajana Loviisan kansalaisopistolla 2023-2024. Tämän lisäksi järjestän kursseja meidän LoviSavi keramiikkapajalla yksin tai yhdessä Pian kanssa.


Mitä muuta tarvitaan?

  • Suosittelemme ottamaan mukaan omat sisäkengät (esim. sandaalit, lenkkarit, crocsit)!
  • Kannattaa laittaa päälle sellaiset vaatteet jotka saa likaantua, mutta savi irtoaa helposti vaatteista.
  • Voit tuoda oman esiliinan, mutta meillä on myös joitain esiliinoja lainattavana. Ainakin lapsille on suositeltavaa ottaa mukaan omat sopivat esiliinat!
  • Huomioithan että savella työskentely voi olla haastavaa, jos sinulla on pitkät kynnet tai koruja käsissä.
  • Pieni välipala ja vesipullo on hyvä olla mukana, mutta emme suosittele syömistä samassa tilassa jossa työskentelemme saven kanssa.


Keraamiset esineet ovat valmiita viimeistään 2 kuukauden kuluttua kurssista. Esineet voidaan lähettää postitse osallistujille hintaan 10€ (sis. postimaksu ja pakkausmateriaalit) tai esineet on mahdollista noutaa LoviSavi-pajasta Loviisasta sovittuna ajankohtana.


Vastaathan kyselyyn ennen kurssia, kiitos! https://forms.gle/TpUsLPhJqdV4Ffz47


Muuta huomioitavaa?

LoviSavi, Janine tai Pia eivät vastaa kurssin tai avoimen pajan aikana sattuneista vammoista tai tapaturmista. Toivomme että tulet kurssille vain terveenä!


Lue ajankohtaiset käyttö- ja peruutusehdot Käyttöehdot-sivuiltamme.


LoviSavi pidättää oikeudet ottamaan kuvia kurssilaisten luomuksista ja käyttämään niitä LoviSavin SoMe-kanavissa (Instagramissa ja Facebookissa) ellei muuta sovita. Kuvien yhteydessä ei mainita tekijän nimeä ellei sitä erikseen toivota.