KeraHygge: Aamiaissetti 20.8 klo 17-19:30 (nipistelytekniikka)
UUSI

KeraHygge: Aamiaissetti 20.8 klo 17-19:30 (nipistelytekniikka)

99,00 €
sis. ALV
Kurssilla on vielä tilaa / Tuotetta on varastossa

Kuvaus

KeraHygge: Tee oma aamiaissetti-keramiikkakurssi ti 20.8 klo 17-19:30


KeraHygge-kurssille mahtuu vain 6 osallistujaa, joten toimi nopeasti ennen kuin paikat täyttyvät! Tule mukaan nauttimaan pienryhmän lämpimästä tunnelmasta ja ainutlaatuisesta keramiikkaseikkailusta!


Mitä?

2,5 tunnin keramiikkaseikkailu jossa pääset loihtimaan oman uniikin aamiaissetin (muki, kulho ja/tai lautanen). Tämä kurssi sopii hyvin myös aloittelijoille!


Mukit ja kulhot tehdään nipistelytekniikalla, mutta koristelussa voi käyttää kaikenlaisia tekniikoita ja siten saada aikaan eri kuviointia tai tekstuureja erilaisilla työkaluilla. Opit myös miten korva liitetään mukiin! Voit halutessasi koristella luomuksesi lopuksi engobeilla (värillinen saviliete).


Kurssin jälkeen opettaja polttaa ja lasittaa työt läpinäkyvällä, kiiltävällä lasitteella että engobien värit tulevat paremmin esiin. Myös valkoinen tai musta lasite on käytettävissä. Luomukset ovat valmiita noudettavaksi 1-2kk kurssin jälkeen.


Kurssin hintaan sisältyy alv 24%, ohjeistus, 1-3 valmiita esinettä osallistujaa kohden, engobet, keramiikkapoltot ja esineiden lasitus.


Kurssit ovat kaksikieliset ellei muuta mainita.

Kurserna är tvåspråkiga om inget annat nämns.


Missä?

LoviSavi-pajalla osoitteessa Aleksanterinkatu 8, Loviisa. Käynti kadun puolelta. (Ilmainen pysäköinti Aleksanterinkadulla ja torilla parkkikiekolla)


Mitä muuta tarvitaan?

  • Suositellaan ottamaan mukaan omat sisäkengät (esim. sandaalit, lenkkarit, crocsit)!
  • Kannattaa laittaa päälle sellaiset vaatteet jotka saa likaantua, mutta savi irtoaa helposti vaatteista.
  • Voit tuoda oman esiliinan, mutta meillä on myös joitain esiliinoja lainattavana.
  • Huomioithan että savella työskentely voi olla haastavaa, jos sinulla on pitkät kynnet tai koruja käsissä.
  • Pieni välipala ja vesipullo on hyvä olla mukana, mutta emme suosittele syömistä samassa tilassa jossa työskentelemme saven kanssa.


Keraamiset esineet ovat valmiita viimeistään 2 kuukauden kuluttua kurssista. Esineet voidaan lähettää postitse osallistujille hintaan 10€ (sis. postimaksu ja pakkausmateriaalit) tai esineet on mahdollista noutaa LoviSavi-pajasta Loviisasta sovittuna ajankohtana.


Vastaathan kyselyyn ennen kurssia, kiitos! https://forms.gle/TpUsLPhJqdV4Ffz47


Muuta huomioitavaa?

LoviSavi, Janine tai Pia eivät vastaa kurssin tai avoimen pajan aikana sattuneista vammoista tai tapaturmista.


Toivomme että tulet kurssille vain terveenä!


Lue ajankohtaiset käyttö- ja peruutusehdot Käyttöehdot-sivuiltamme.


LoviSavi pidättää oikeudet ottamaan kuvia kurssilaisten luomuksista ja käyttämään niitä LoviSavin SoMe-kanavissa (Instagramissa ja Facebookissa) ellei muuta sovita. Kuvien yhteydessä ei mainita tekijän nimeä ellei sitä erikseen toivota.