KeraHygge: Ruukku ja maljakko 3.9 klo 17-19:30 (makkaratekniikka)
UUSI

KeraHygge: Ruukku ja maljakko 3.9 klo 17-19:30 (makkaratekniikka)

99,00 €
sis. ALV
Kurssilla on vielä tilaa / Tuotetta on varastossa

Kuvaus

KeraHygge keramiikkakurssi ti 3.9 klo 17-19:30

KeraHygge-kurssille mahtuu vain 6 osallistujaa, joten toimi nopeasti ennen kuin paikat täyttyvät! Tule mukaan nauttimaan pienryhmän lämpimästä tunnelmasta ja ainutlaatuisesta keramiikkaseikkailusta!


Mitä?

2,5 tunnin keramiikkaseikkailu jossa pääset loihtimaan oman uniikin ruukun, maljakon tai jopa molemmat. Tämä kurssi sopii hyvin myös aloittelijoille!


Ruukut tai maljakot tehdään makkaratekniikalla, mutta koristelussa voi käyttää kaikenlaisia tekniikoita ja siten saada aikaan eri kuviointia tai tekstuureja erilaisilla työkaluilla. Voit koristella luomuksesi myös engobeilla (värillinen saviliete).


Kurssin jälkeen opettaja polttaa ja lasittaa työt läpinäkyvällä, kiiltävällä lasitteella että värit tulevat paremmin esiin. Työt voi myös jättää lasittamatta jolloin savin tekstuuri ja väri näkyy paremmin. Luomukset ovat valmiita noudettavaksi 1-2kk kurssin jälkeen.


Kurssin hintaan sisältyy alv 24%, ohjeistus, 1-2 valmiita esinettä osallistujaa kohden, engobet, keramiikkapoltot ja esineiden lasitus.


Kurssit ovat kaksikieliset ellei muuta mainita.

Kurserna är tvåspråkiga om inget annat nämns.


Missä?

LoviSavi-pajalla osoitteessa Aleksanterinkatu 8, Loviisa. Käynti kadun puolelta. (Ilmainen pysäköinti Aleksanterinkadulla ja torilla parkkikiekolla)


Mitä muuta tarvitaan?

  • Suositellaan ottamaan mukaan omat sisäkengät (esim. sandaalit, lenkkarit, crocsit)!
  • Kannattaa laittaa päälle sellaiset vaatteet jotka saa likaantua, mutta savi irtoaa helposti vaatteista.
  • Voit tuoda oman esiliinan, mutta meillä on myös joitain esiliinoja lainattavana.
  • Huomioithan että savella työskentely voi olla haastavaa, jos sinulla on pitkät kynnet tai koruja käsissä.
  • Pieni välipala ja vesipullo on hyvä olla mukana, mutta emme suosittele syömistä samassa tilassa jossa työskentelemme saven kanssa.


Keraamiset esineet ovat valmiita viimeistään 2 kuukauden kuluttua kurssista. Esineet voidaan lähettää postitse osallistujille hintaan 10€ (sis. postimaksu ja pakkausmateriaalit) tai esineet on mahdollista noutaa LoviSavi-pajasta Loviisasta sovittuna ajankohtana.


Vastaathan kyselyyn ennen kurssia, kiitos! https://forms.gle/TpUsLPhJqdV4Ffz47


Muuta huomioitavaa?

LoviSavi, Janine tai Pia eivät vastaa kurssin tai avoimen pajan aikana sattuneista vammoista tai tapaturmista.


Toivomme että tulet kurssille vain terveenä!


Lue ajankohtaiset käyttö- ja peruutusehdot Käyttöehdot-sivuiltamme.


LoviSavi pidättää oikeudet ottamaan kuvia kurssilaisten luomuksista ja käyttämään niitä LoviSavin SoMe-kanavissa (Instagramissa ja Facebookissa) ellei muuta sovita. Kuvien yhteydessä ei mainita tekijän nimeä ellei sitä erikseen toivota.