Vuxen&barn: Skulptur och skål 8.8 kl.17-19
UUSI

Vuxen&barn: Skulptur och skål 8.8 kl.17-19

80,00 €
sis. ALV
Kurssilla on vielä tilaa / Tuotetta on varastossa

Kuvaus

Vuxen & barn-keramikkurs

OBS! Då du köper en (1) produkt i nätbutiken för denna kurs betyder det att ett (1) barn (5-11år) och en (1) vuxen deltar i kursen!


Vad?

Följ med på ett unikt 2 timmars keramikäventyr, där du kan skapa din egen skål med hjälp av tumningsteknik och en liten skulptur med hjälp av korv- eller blandteknik! Du har också möjlighet att dekorera dina skapelser med engober, dvs. färgade lervällingar.


På denna Vuxen&barn-kurs har ni möjlighet till en gemensam mysig och kreativ stund och finna glädjen i att skapa med lera!


I kursens pris ingår moms 24%, handledning, 2-5 färdiga keramikföremål per deltagare, engober, bränningar samt glasering i vit, svart eller transparent glasyr. Skulpturerna kan också lämnas oglaserade.


Var?

I LoviSavi verkstaden på Alexandersgatan 8, Lovisa. Ingång från gatan. (Gratis parkering på Alexandersgatan eller på torget med parkeringsskiva)


Vem fungerar som lärare?

Mitt namn är Janine Bergström och jag skapar unik handgjord keramik. Jag är utbildad keramikartesan men även bildartesan och närvårdare.


Mellan åren 2022-2024 har jag hållit keramikkurser i både daghem, förskolor och skolor i samarbete med Lovisa stad och Skapa-projektet. Jag har också fungerat som keramiklärare på Lovisa medborgarinstitut läsåret 2023-2024. Utöver det ordnar jag egna kurser i vår keramikverkstad LoviSavi samt håller en del kurser tillsammans med Pia.


Annat som behövs?

  • Vi rekommenderar att ni tar med egna inneskor (t.ex. sandaler, lenkkare, crocs)!
  • Det kan vara bra att ha på sig kläder som får bli smutsiga, men leriga kläder är lätta att rengöra.
  • Eget förkläde kan vara bra att ta med, men vi har även en del förkläden att låna ut. Speciellt förkläde åt barnet/barnen i passlig storlek kan vara bra att ha med!
  • Beakta att det kan vara utmanande att jobba med lera om man har långa naglar eller smycken på händerna.
  • Ett litet mellanmål och vattenflaska kan vara bra att ha med sig men vi rekommenderar inte att äta i samma utrymme som vi jobbar med lera i.


Keramikföremålen är senast klara 2 månader efter kursen. Föremålen kan skickas per post för 10€ (innehåller postavgift och packningsmaterial) eller avhämtas från LoviSavi-verkstaden i Lovisa vid överenskommen tidpunkt.


Svara gärna på enkäten innan kursen, tack! https://forms.gle/TpUsLPhJqdV4Ffz47


Annat att ta i bekantande?

LoviSavi, Janine eller Pia står inte för eventuella skador eller olyckor som kan hända under kursen eller den öppna verkstadstiden. Vi önskar att du bara kommer till verkstaden då du är frisk!


Läs mer om våra annullerings- och användarvillkor på Käyttöehdot-sidan.


LoviSavi har rätt att ta fotografier på kursdeltagarnas alster och använda dem i inlägg/händelser på LoviSavi-Instagram konto eller Facebook sida om inga andra överenskommelser gjorts. Kursdeltagarens namn nämns inte i samband med alstret, ifall inte deltagaren enskilt önskat det.