Avoin savipaja LoviSavi keramiikkapajalla

Avoin savipaja

Sinulle, jolla on kokemusta keramiikan tekemisestä tai olet käynyt yhdellä Kerakaos-kurssilla!


Avoin savipaja / LoviSavi keramiikkapaja
Avoin savipaja / LoviSavi keramiikkapaja

Sitova ilmoittautuminen avoimelle savipajalle "ostamalla toivotun ajankohdan" meidän verkkokaupasta tai ilmoittautumalla tekstiviestillä viimeistään 3 päivää ennen toivottua ajankohtaa!

HINNASTO

KERTAKÄYNTI (4 TUNTIA AIKAA PAJALLA): 20€/HLÖ

5 KERRAN AVOIN PAJAPASSI: 90€/HLÖ

10 KERRAN AVOIN PAJAPASSI: 170€/HLÖ

DREIJAUSTA AVOIMEN PAJAN AIKAAN (3h): 30€/HLÖ

LASITUSTA AVOIMEN PAJAN AIKAAN (1h): 15€/HLÖ (sisältää pajan kaikkien lasitteiden käytön)

LASITUSPALVELU 40€/TUNTI, sisältää pajan lasitteet, lasitustyön sekä esineiden viimeistelyn (Janine tai Pia tekee työn puolestasi)

PAJALAIS-PAKETTI-TARJOUS: 70€/PKT (sis. 5kg pajan savea, 1 avoin savipaja kertakäynti, 1 lasitusaika, raaka- ja lasituspolton. Kertakäynnin sijaan voit käyttää pajapassiasi jolloin paketin hinnaksi tulee 50€)

  • Avoimella pajalla sinulla on mahdollisuus luoda vapaasti savella 4 tuntia kerrallaan. Käytössäsi on kaikki pajan työkalut!
  • Avoimeen paja-aikaan sisältyy esivalmistelut (savipallojen vaivaaminen, työkalujen/muottien esilleotto jne.) ja jälkisiivous (kaikki työkalut pitää puhdistaa ja viedä takaisin paikoilleen, pöytäpinnat pitää siistiä ja lattiat mopata)! Muista suunnitella aikasi niin, että se riittää tähän kaikkeen. Sama pätee dreijaus- ja lasitus-aikoihin.
  • Voit käyttää omaa savea. Tuo ensin näytille savipaketin alkuperiäinen etiketti! Meillä on myös polttopalvelu, kysy lisää.
  • Voit käyttää omia lasitteita. Tuo ensin näytille purkkien alkuperiäiset etiketit! Meillä on myös polttopalvelu, kysy lisää.
  • LoviSavi pajan savia voi ostaa paikan päältä alk. 2,50€/kg. Mikäli haluat käyttää/ostaa LoviSavin tarjoamia savia tai lasitteita, ota etukäteen yhteyttä Piaan tai Janineen jotta voimme varmistaa että toivomasi savi/lasite on saatavilla.
  • 5 tai 10 kerran pajanpassin hintaan kuuluu hyllypaikka jossa voit kuivattaa ja varastoida keskeneräiset työt seuraavaa avointa paja-aikaa varten. Kannattaa myös hankkia oma kannellinen laatikko jossa voit säilyttää saven ja mahdolliset omat työkalut.
  • Suositellaan käyttämään omia sisäkenkiä! Lisäksi kannattaa laittaa päälle sellaiset vaatteet jotka saa likaantua, mutta savi irtoaa helposti pesussa. Voit tuoda oman esiliinan, mutta meillä on myös joitain esiliinoja lainattavana.
  • LoviSavi pajan raakapoltto on 920°C ja lasituspoltto 1220°C
  • Tämän sivun alalaidasta löydät tietoa polttopalvelusta
  • Sitova ilmoittautuminen viimeistään 3 päivää ennen toivottua ajankohtaa tekstiviestillä LoviSavin puhelinnumeroon 041 7258404 tai verkkokaupan kautta

Lämpimästi tervetuloa!


Joanna Lönn öppen verkstad avoin savipaja lovisavi
Joanna Lönn öppen verkstad avoin savipaja lovisavi
Joanna Lönn öppen verkstad avoin savipaja lovisavi

LoviSavi polttopalvelu

Sinulle, jotka teet keramiikkaa joko LoviSavi avoimella savipajalla tai kotona (tai omassa pajassa) ja haluat tuoda luomuksesi poltettavaksi keramiikkauunissa.

Jos käytät omaa savea: Valokuva savipaketin alkuperäisestä etiketistä on näytettävä meille ennen polttoa! Voit myös halutessasi tuoda paketin näytille pajalle.

Jos käytät omia lasitteita: Valokuva lasitepurkin alkuperäisestä etiketistä on näytettävä meille ennen polttoa! Voit myös halutessasi tuoda purkin näytille pajalle. Muista puhdistaa esineiden pohjat huolellisesti! Voit myös käyttää “suojakeksejä” esineiden alla.

Lisämaksusta saat käyttöösi LoviSavi-pajan varastossa olevat lasitteet. Katso “Avoin savipaja”-hinnasto.

Henkilö joka tuo omia töitään polttoon LoviSavi-pajalle vastaa itse mahdollisista rikkoutuneista luomuksista tai vaurioituneesta uunilevystä. Jos uunilevyt tai uuni vaurioituu, siitä peritään korvausmaksu.

LoviSavi, Janine tai Pia eivät vastaa mahdollisista rikkoutuneista luomuksista, vammoista tai tapaturmista.

Vaurioituneesta uunilevystä peritään vähintään 50€ korvaus

Polttopalvelun hinnat sisältää alv 24%

Polttopalvelu bränningstjänst lovisavi