Avoin savipaja LoviSavi keramiikkapajalla

Öppen verkstad

För dig som har gjort keramik förut och kan jobba självständigt med lera, eller som har gått en av våra KeraKaos-kurser!


Öppen verkstad / LoviSavi keramikverkstad
Öppen verkstad / LoviSavi keramikverkstad

Bindande anmälan genom att "köpa önskad tidpunkt" i nätbutiken eller anmälan med ett textmeddelande senast 3 dagar före önskad tidpunkt!

PRISLISTA

ENGÅNGSKORT (4 timmar tid i verkstaden): 20€/PERS

5 GÅNGERS SERIEKORT TILL ÖPPEN VERKSTAD: 90€/PERS

10 GÅNGERS SERIEKORT TILL ÖPPEN VERKSTAD: 170€/PERS

DREJNINGSTID UNDER ÖPPEN VERKSTAD (3h): 30€/PERS

GLASERINGSTID UNDER ÖPPEN VERKSTAD (1h): 15€/PERS (tillgång till verkstadens glasyrer ingår)

GLASERINGSTJÄNST 40€/TIMME, innehåller alla verkstadens glasyrer, glasering samt finslipning av alstren (Janine eller Pia gör arbetet för dej)

STAMKUNDS-PAKET-ERBJUDANDE: 70€/PKT (5kg av verkstadens lera, 1 engångskort, 1 glaseringstid, rå- och glasyrbränning ingår. Istället för engångskort kan du använda ditt seriekort, då blir priset för paketet 50€)

  • Under den öppna verkstadstiden har du möjlighet att jobba med lera i 4 timmar åt gången och skapa fritt med hjälp av alla verktyg som verkstaden erbjuder!
  • I verkstadstiden ingår tiden för förberedelser (knåda lerklumpar, ta fram verktyg/former osv) samt städning (alla verktyg tillbaka på sina rätta ställen, bordsytor torkade, moppat golv)! Se till att du planerar din tid så att du hinner med allt. Samma gäller för drejnings- och glaseringstiderna.
  • Du kan ha med dig egen lera. Då bör orginaletikett först visas upp! Vi erbjuder också bränningstjänst, fråga mer.
  • Du kan ha med dig egna glasyrer. Då bör orginaletikett först visas upp! Vi erbjuder också bränningstjänst, fråga mer.
  • Du kan köpa av LoviSavi verkstadens leror fr.o.m. 2,50€/kg. Om du önskar att använda av LoviSavis leror eller glasyrer, tag vänligen kontakt med Pia eller Janine i förväg så att vi kan dubbelkolla att det du önskar använda finns tillgängligt!
  • Vid köp av seriekort ingår en hyllplats där dina arbeten kan torka och förvaras tills följande gång. Vi rekommenderar att du skaffar en plastlåda med lock där du kan förvara din egen lera samt eventuella egna verktyg/förkläde.
  • Vi rekommenderar att ta med egna inneskor! Det kan vara bra att ha på sig kläder som får bli smutsiga, men leriga kläder är lätta att rengöra. Eget förkläde kan vara bra att ta med, men vi har även en del förkläden att låna ut.
  • I LoviSavi råbränner vi till 920°C och glasyrbränner till 1220°C
  • Längre ner på sidan finns info om vår bränningstjänst
  • Bindande anmälan senast 3 dagar före önskad tidpunkt med ett textmeddelande till LoviSavis telefonnummer 041 7258404 eller via nätbutiken

Hjärtligt välkommen med!


Joanna Lönn öppen verkstad avoin savipaja lovisavi
Joanna Lönn öppen verkstad avoin savipaja lovisavi
Joanna Lönn öppen verkstad avoin savipaja lovisavi

LoviSavi bränningstjänst

För dig som skapar med lera under den öppna verkstaden i LoviSavi eller hemma (eller i egen verkstad) och vill bränna dina föremål i keramikugn.

Om du använder egen lera: Fotografi på eget lerpaket med orginaletikett krävs! Går också att hämta till verkstaden och visa upp.

Om du använder egna glasyrer: Fotografi på glasyrburkens orginaletikett krävs! Går också att hämta till verkstaden och visa upp. Kom ihåg att putsa bottnen på dina alster noggrant! Använd “ugnskex” vid behov.

För en liten extra summa är det möjligt att använda verkstadens glasyrer. Kolla “Öppen verkstad”-prislista.

Personen som hämtat sina arbeten till bränning ansvarar själv för eventuella skador i ugnen och för eventuellt söndriga alster. Vid skador i ugnen krävs en ersättning.

LoviSavi, Janine eller Pia ansvarar inte för om ditt föremål går sönder under glasering eller bränning i ugnen.

Vid eventuellt förstörd ugnsplatta kräver vi en avgift på minst 50€ per platta

Bränningstjänstens priser innehåller moms 24%

polttopalvelu bränningstjänst lovisavi