LoviSavi är en keramikverkstad i hjärtat av Lovisa

Till LoviSavi är alla keramikens vänner välkomna med låg tröskel. Välkommen på kurs, öppen verkstad eller på uppköp!


Välkommen till vårt vardagsrum för keramikens vänner!

Drömmer du om att skapa med lera men har inte ännu haft möjligheten att delta i en keramikkurs? Ingen fara! Våra kurser passar utmärkt också för nybörjare! Klicka här för att komma till keramikkurserna!

Har du erfarenhet av att jobba med lera? Då passar Öppen verkstad perfekt till dig! Anmäl dig direkt via nätbutiken eller per textmeddelande till verkstadstelefonen 041 7258404. Kolla aktuell information från Öppen verkstad-fliken.

Vi har en liten skylt med aktuella öppethållningstider i vårt skyltfönster! Följ oss även på Instagram och Facebook så hålls du uppdaterad.

Alexanders GÅRDSPARTY 11.7 kl.17-22

Hela familjen är hjärtligt välkommen till vår mysiga innergård på Alexandersgatan i Lovisa. Aleksanterinkadulle. Ni har chansen att bekanta er med områdets företagare samt njuta av god mat, dryck och musik, nämligen Duo Morfin uppträder för oss!

Keramikverkstaden håller öppna dörrar hela kvällen. Välkommen!

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så är du bland de första som får veta om nya kurser och andra evenemang. Vi ses i verkstaden!

Alla fotografier på vår nätsida är tagna av vår talangfulla vän Joanna Lönn www.joannalonn.com

Keramiikkakurssi LoviSavi keramiikkapajalla / Janine ja Pia

Privat keramikkurs?

Saknar t.ex. er rekreationsdag, kalas eller möhippa något kreativt, roligt och avslappnande program? Boka in en keramikkurs!

Vi kan skräddarsy keramikkursen för just era behov och önskemål!

Det är möjligt att ordna kursen i LoviSavi keramikverkstad eller i era egna utrymmen. Tag kontakt så diskuterar vi mer!