Luovuuden kesä: Keramiikkaseikkailu odottaa sinua! (3 x 3h) 25-27.6 klo 17-20

Luovuuden kesä: Keramiikkaseikkailu odottaa sinua! (3 x 3h) 25-27.6 klo 17-20

199,00 €
sis. ALV
Kurssilla on vielä tilaa / Tuotetta on varastossa

Kuvaus

Luovuuden kesä: Keramiikkaseikkailu odottaa sinua! 25-27.6 klo 17-20


Mitä?

Kesäinen keramiikkakurssi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden ilmaista luovuutesi saven parissa kolmena peräkkäisenä iltapäivänä. Opit erilaisia käsinrakennustekniikoita (nipistely-, makkara- ja levytekniikka) ja luot omia taideteoksia yhdessä muiden kanssa. Saat myös kokeilla erilaisia koristelumenetelmiä (engobe, sgraffito, inlay, kohokuviointi, erilaiset tekstuurit/kuviot yms) joilla voit elävöittää teoksesi. Kurssilla voit valmistaa käyttö- tai taidekeramiikkaa. Tule mukaan ja koe kesän ihanuus keramiikan parissa!


Osallistujat pystyvät vaikuttamaan kurssin sisältöön/teemaan ja jos sää sallii voimme myös työskennellä Aleksanterin pihalla, eli keramiikkpajan sisäpihalla.


Kurssin hintaan sisältyy alv 24%, ohjeistus, rajattomasti savea, engobet (värillinen saviliete), lasitteet sekä keramiikkapoltot. Opettaja lasittaa työt joko valkoisella, mustalla tai läpinäkyvällä lasitteella.


Kurssi on kaksikielinen. Kursen är tvåspråkig.


Missä?

LoviSavi-pajalla osoitteessa Aleksanterinkatu 8, Loviisa. Käynti kadun puolelta. (Ilmainen pysäköinti Aleksanterinkadulla ja torilla parkkikiekolla)


Kuka toimii opettajana?

Nimeni on Janine Bergström ja teen rakkaudella käsintehtyä ja ainutlaatuista keramiikkaa.


Vuosina 2022-2024 olen pitänyt keramiikkakursseja päiväkodeissa, esikouluissa sekä kouluissa yhteistyössä Loviisan kaupungin ja Skapa-projektin kanssa. Olen myös toiminut keramiikkaopettajana Loviisan kansalaisopistolla 2023-2024. Tämän lisäksi järjestän kursseja meidän LoviSavi keramiikkapajalla yksin tai yhdessä Pian kanssa.Mitä muuta tarvitaan?

  • Suositellaan käyttämään omia sisäkenkiä pajalla (esim. sandaalit, lenkkarit, crocsit)
  • Kannattaa laittaa päälle sellaiset vaatteet jotka saa likaantua, mutta savi irtoaa helposti vaatteista
  • Voit tuoda oman esiliinan, mutta meillä on myös joitain esiliinoja lainattavana
  • Huomioithan että savella työskentely voi olla haastavaa, jos sinulla on pitkät kynnet tai koruja käsissä
  • Pieni välipala ja vesipullo on hyvä olla mukana, mutta emme suosittele syömistä samassa tilassa jossa työskentelemme saven kanssa


Keraamiset esineet ovat valmiita viimeistään 2 kuukauden kuluttua viimeisestä kurssikerrasta. Esineet voidaan lähettää postitse osallistujille hintaan 10€ (sis. postimaksu ja pakkausmateriaalit) tai esineet on mahdollista noutaa LoviSavi-pajasta Loviisasta sovittuna ajankohtana.


Vastaathan kyselyyn ennen kurssia, kiitos! https://forms.gle/TpUsLPhJqdV4Ffz47


Muuta huomioitavaa?

LoviSavi, Janine tai Pia eivät vastaa kurssin tai avoimen pajan aikana sattuneista vammoista tai tapaturmista.


Toivomme että tulet kurssille vain terveenä!


Kurssi maksetaan ensimmäisellä kurssikerralla kokonaisuudessaan (vaihtoehtoisesti voit maksaa kurssin Klarna Checkoutin kautta verkkokaupassa etukäteen). Mahdollisista poissaoloista kurssin aikana ei hyvitetä erikseen.


Lue ajankohtaiset käyttö- ja peruutusehdot Käyttöehdot-sivuiltamme.


LoviSavi pidättää oikeudet ottamaan kuvia kurssilaisten luomuksista ja käyttämään niitä LoviSavin SoMe-kanavissa (Instagramissa ja Facebookissa) ellei muuta sovita. Kuvien yhteydessä ei mainita tekijän nimeä ellei sitä erikseen toivota.