Privat keramikkurs i handbyggningstekniker

Privat keramikkurs i handbyggningstekniker

alkaen 95,00 €


Kuvaus

Privat keramikkurs i handbyggningstekniker, vardagar fr.o.m. Januari 2024


OBS! Innan du köper denna kurs, tag kontakt med Pia via e-post cerapia.lovisavi@gmail.com och kom överens om en tidpunkt för kursen.

Möjliga tidpunkter för kursen är måndagar-torsdagar kl. 10-21 samt fredagar kl. 10-15


Vad?

En skräddarsydd 2,5 h keramikkurs där du enligt eget önskemål får lära dig grunderna i olika handbyggningstekniker. Vi kommer på förhand överens om kursens innehåll och ifall du önskar lära dig att ringla, tumma eller att kavla, eller kanske din önskan är att skapa en eller flera skulpturer? Man kan lära sig en eller flera tekniker under samma kurstillfälle.


Denna kurs passar även dig som har ett specifikt önskemål att i lugn och ro skapa något specifikt som tex. en skulptur, tallrikar till hemmet, muggar, ugnsformar osv. och du inte hittar en kurs som passar just dig eller ert gäng bland vårt övriga kursutbud.


Ta kontakt så planerar vi en kurs för just dig enligt dina behov och önskemål!


I kursens pris ingår moms 24%, privatundervisning, obegränsad mängd vit eller svart stengodslera, bränningar samt glasering i vit, svart eller transparent glasyr.


Ta kontakt med cerapia.lovisavi@gmail.com ifall ni önskar privatkurs under fredag kväll eller veckoslut, längre kurstid, en privatkurs för större antal deltagare eller att vi håller kursen på någon annan plats än i vår keramikverkstad.


Var?

I keramikverkstaden LoviSavi på adressen Alexandersgatan 8, Lovisa. Ingång från gatan. (Gratis parkering på Alexandersgatan och på torget med parkeringsskiva)


Annat som behövs?

Egna inneskor (t.ex. sandaler, lenkkare, crocs) är ett måste!


Det kan vara bra att ha på sig kläder som får bli smutsiga, men leriga kläder är lätta att rengöra. OBS! På vintern kan det vara svalt i verkstaden, så klä er gärna varmt och bekvämt.


Eget förkläde kan vara bra att ta med, men vi har även en del förkläden att låna ut. Speciellt förkläde åt barnet/barnen kan vara bra att ha med!


Beakta att det kan vara utmanande att jobba med lera om man har långa naglar eller smycken på händerna.


Ett litet mellanmål och vattenflaska kan vara bra att ha med sig men vi rekommenderar inte att äta i samma utrymme som vi jobbar med lera i.


Keramikföremålen är senast klara 2 månader efter kursen. Föremålen kan skickas per post för 10€ (innehåller postavgift och packningsmaterial) eller avhämtas från LoviSavi-verkstaden i Lovisa vid överenskommen tidpunkt.


Svara gärna på enkäten innan kursen, tack! https://forms.gle/TpUsLPhJqdV4Ffz47


Annat att ta i bekantande?

LoviSavi, Janine eller Pia står inte för eventuella skador eller olyckor som kan hända under kursen eller den öppna verkstadstiden.


Vi önskar att du bara kommer till verkstaden då du är frisk!


Läs mer om våra annullerings- och användarvillkor på Käyttöehdot-sidan.


LoviSavi har rätt att ta fotografier på kursdeltagarnas alster och använda dem i inlägg/händelser på LoviSavi-Instagram konto eller Facebook sida om inga andra överenskommelser gjorts. Kursdeltagarens namn nämns inte i samband med alstret, ifall inte deltagaren enskilt önskat det.